Werken in de Walemstraat – parking niet bereikbaar

De riolering in de Ferdinand Coosemansstraat, Bindstraat en Walemstraat was in slechte staat. Aquafin vernieuwt de riolering in deze straten. Het district Berchem maakt van deze werken gebruik om de straten heraan te leggen, de verkeersveiligheid te verbeteren en de leefomgeving aangenamer te maken.

Dit wil dus ook zeggen dat de toegang van onze poort en inkom in de Walemstraat niet te bereiken is vanaf 28 augustus tem half september.

Let er dus op dat je uw auto in de omliggende straten zal moeten parkeren zolang de werken duren.

Deel

Meer artikels

Feestelijke inhuldiging van onze voortuin!

Op 23 augustus vieren we vol trots de feestelijke inhuldiging van onze prachtige voortuin! Dit bijzondere project, gerealiseerd vanuit het community project ’t Klikt en onze geweldige buren, heeft de Walemstraat opgefleurd en een gevoel van saamhorigheid gecreëerd.

Meer lezen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Gerelateerde artikels

Op 23 augustus vieren we vol trots de feestelijke inhuldiging van onze prachtige voortuin! Dit bijzondere project, gerealiseerd vanuit het community project ’t Klikt en onze geweldige buren, heeft de Walemstraat opgefleurd en een gevoel van saamhorigheid gecreëerd….
Ben je benieuwd wat we gedurende de maand juni in Huis Sint-Jozef allemaal hebben uitgespookt? Neem dan snel een kijkje! …
Eva neemt vanaf 1 juli de sociale dienst over van Hannah. …