De sociale dienst heeft een nieuw gezicht!

Huis Sint-Jozef is enthousiast om het nieuwe gezicht van de sociale dienst aan u voor te stellen. Eva zal de sociale dienst ondersteunen en een belangrijke rol spelen tijdens de verhuis van nieuwe bewoners, rondleidingen, kennismakingsgesprekken of het ondersteunen van een kortverblijfperiode.

Met haar ervaring en passie voor de zorgsector zal Eva zich voornamelijk richten op een warm welkom voor nieuwe bewoners en hun netwerk, hen begeleiden tijdens de verhuis naar het woonzorgcentrum en de bewoners helpen zich thuis te voelen. Daarnaast zal Eva actief deelnemen aan verschillende activiteiten voor het welzijn en de sociale interactie van de bewoners.

Deel

Meer artikels

Feestelijke inhuldiging van onze voortuin!

Op 23 augustus vieren we vol trots de feestelijke inhuldiging van onze prachtige voortuin! Dit bijzondere project, gerealiseerd vanuit het community project ’t Klikt en onze geweldige buren, heeft de Walemstraat opgefleurd en een gevoel van saamhorigheid gecreëerd.

Meer lezen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Gerelateerde artikels

Beste familie, vrienden en kennissen Onze SUMUP is tijdelijk niet in gebruik, gelieve met cash te betalen in de cafetaria…
Op 23 augustus vieren we vol trots de feestelijke inhuldiging van onze prachtige voortuin! Dit bijzondere project, gerealiseerd vanuit het community project ’t Klikt en onze geweldige buren, heeft de Walemstraat opgefleurd en een gevoel van saamhorigheid gecreëerd….
Ben je benieuwd wat we gedurende de maand juni in Huis Sint-Jozef allemaal hebben uitgespookt? Neem dan snel een kijkje! …