Vrijwilligers

Vrijwilliger worden

Vrijwilligers zijn goud waard! Het is dan ook fijn om op een grote groep aan helpende handen te kunnen rekenen. Heb je nog wat vrije tijd en zin om ons te komen ondersteunen bij één van onderstaande taken, laat het ons dan snel weten!

Registreer als vrijwilliger

Onze vrijwilliger jobs

Onze vrijwilligers

De betrokkenheid van onze vrijwilligers is van onschatbare waarde. Dagdagelijks zetten ze zich in om het wonen en leven in huis te ondersteunen waar nodig.
Onze cafetaria draait volledig op de krachten van ons vast tappersteam, die paraat staan om u van de lekkerste dranken te voorzien. Daarnaast ondersteunen een groot deel van de vrijwilligers ons activiteitenaanbod. Ze gaan mee naar zee en andere uitstappen, rijden met ons busje of duwen de bewoners in een rolstoel graag doorheen de stad. Op onze jaarlijkse festiviteiten maken ze de dansvloer onveilig of trekken ze foto’s zodat alle mooie herinnering kunnen bewaard worden. Sommige vrijwilligers zijn zodanig gedreven dat ze zelf activiteiten organiseren. Kortom alle hulp is meer dan welkom!
Onze bewoners en medewerkers ontvangen de vrijwilligers dan ook met open armen! Op de jaarlijkse kaas- en wijnavond worden het vrijwilligersteam extra in de watten gelegd ter bedanking.