Feestelijke inhuldiging van onze voortuin!

Op 23 augustus vieren we vol trots de feestelijke inhuldiging van onze prachtige voortuin! Dit bijzondere project, gerealiseerd vanuit het community project ’t Klikt en onze geweldige buren, heeft de Walemstraat opgefleurd en een gevoel van saamhorigheid gecreëerd.

Het begon allemaal met een gezamenlijke visie om onze voortuin te veranderen in een groene oase waar we als buurt trots op konden zijn. Vanuit ’t Klikt hebben we plannen gesmeed, ideeën uitgewisseld en hard gewerkt om dit project tot leven te brengen.

Gedurende weken van zwoegen en plezier, hebben onze buren met vereende krachten de oude voortuin getransformeerd tot een prachtig landschap. Er werden bloembedden aangelegd met kleurrijke bloemen en geurige kruiden, waar vlinders en bijen al snel hun weg naar vonden. Er werden bomen en struiken geplant, waardoor onze buurt niet alleen groener werd, maar ook een gezonde leefomgeving bood.

Naast het groene aspect hebben we ook gezorgd voor een gezellige ontmoetingsplek en een toffe wisselwerking tussen Huis Sint-Jozef en de buurt.

Op woensdag 23 augustus willen we dit project dan ook graag vieren! We organiseren daarom een buurtfeest met allerlei activiteiten en lekkernijen. Iedereen is welkom, jong en oud!

De feestelijke inhuldiging van onze voortuin is niet alleen de viering van een nieuw landschap, maar ook van verbondenheid en saamhorigheid. Dit project heeft ons als buren dichter bij elkaar gebracht en laat zien wat we kunnen bereiken als we samenwerken voor een gemeenschappelijk doel!

Deel

Meer artikels

Maandblad mei

Wat een maand vol vreugde en gezelligheid was het! 🐣 Van het smullen van het heerlijke paasontbijt tot het vrolijk zoeken naar verstopte paaseitjes, en

Meer lezen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Gerelateerde artikels

Kom en ontdek ons gezellige woonzorgcentrum tijdens onze opendeurdag op 25 mei van 14u tot 17u!  Maak kennis met onze warme gemeenschap, beleef de sfeer, leer ons team kennen en ontdek wat ons huis zo bijzonder maakt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een mooie middag door te brengen! …