Maak kennis met onze nieuwe collega’s

Wij hebben onlangs 2 nieuwe collega’s mogen verwelkomen en zij stellen zich maar al te graag voor aan jullie!

Hoofdverpleegkundige Magnolia – Anneke Aertsens

Vertrouwen is voor mij de zuurstof in mijn functioneren en prikkelt me om het beste uit mezelf te halen. Vanaf dag één hebben collega’s mij het gevoel gegeven me te vertrouwen. Ze hebben mijn plannen en ideeën positief opgepakt en zijn samen met mij aan de slag gegaan. Die vrijheid en dat vertrouwen gun ik mijn team ook. Wij bepalen met elkaar de koers en de doelen die wij willen bereiken. Het resultaat, de beste zorg voor onze bewoners, staat voorop.

Zorg is voor mij allereerst de ontmoeting van persoon tot persoon, waarbij ik niet meteen uitga van wat ik denk dat iemand nodig heeft, maar mij eerst verdiep in de behoeften, wensen en verwachtingen van de bewoner en vervolgens bespreek wat ik als verpleegkundige daarin kan betekenen. Zorgen betekent voor mij elke keer opnieuw, in elke situatie al mijn kennis en kunde te gebruiken om de patiënt en/ of zijn familie bij te staan, ongeacht wie die persoon is. Daarnaast betekent zorgen ‘ voortdurend zoeken naar de ander’. Waar staat die persoon op dat moment en hoe zorg ik dat ik dichterbij hem kom, zodat ik hem bij kan staan.

Zorgcoördinator – Sandra Peersman

Hallo iedereen,

Mijn naam is Sandra, graag stel ik mij even voor.

Met mijn 42 lentes sta ik vooral positief in het leven, ondanks de uitdagingen die het leven voor ons allen brengt.

Verbinding, familie, vrienden, wederkerigheid en vertrouwen zijn enkele belangrijke waarden in mijn leven. Hard werken en even hard genieten, daar sta ik voor. 

Ik kijk er geweldig naar uit om als zorgcoördinator samen met alle medewerkers aan de slag te gaan voor de bewoners van WZC St Jozef.

Ik maak graag tijd vrij voor een praatje zodat we elkaar kunnen leren kennen. spreek me gerust aan als je me tegenkomt.

Tot snel.

Deel

Meer artikels

EK VOETBAL OP GROOT SCHERM

Kom en beleef de spanning van het EK Voetbal op groot scherm in de cafetaria van Huis Sint-Jozef! 🏆⚽

📅 Maandag 17/06 om 18u
📅 Woensdag 26/06 om 18u

Kom en steun de Rode Duivels, samen juichen we voor onze helden!

Tot dan!

Meer lezen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Gerelateerde artikels

Kom en ontdek ons gezellige woonzorgcentrum tijdens onze opendeurdag op 25 mei van 14u tot 17u!  Maak kennis met onze warme gemeenschap, beleef de sfeer, leer ons team kennen en ontdek wat ons huis zo bijzonder maakt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een mooie middag door te brengen! …
Kom en beleef de spanning van het EK Voetbal op groot scherm in de cafetaria van Huis Sint-Jozef! 🏆⚽ 📅 Maandag 17/06 om 18u 📅 Woensdag 26/06 om 18u Kom en steun de Rode Duivels, samen juichen we voor onze helden! Tot dan!…